2013.06.23. 00:48
HOGYAN EGYÜNK ÉJFÉLKOR SÁRGABARACKOT? - 30 PONTOS ÚTMUTATÓ
- Várjunk éjfélig.
- Sétáljunk le a konyhába.
- Útközben kapcsoljunk fel minden villanyt.
- Nyissuk ki a hűtőszekrényt.
- Tapicskoljuk végig az összes barackot, majd válasszuk ki a legfinomabbat.
- Vegyük ki a barackot a hűtőből.
- Csukjuk be a hűtőt.
- Óvatosan válasszuk szét a barack két felét.
- Szedjük ki a magot.
- Nyissuk ki a szemetest.
- Próbáljuk meg beledobni a magot, de ne találjuk el.
- Hajoljunk le, és vegyük fel a magot.
- Dobjuk a magot a kukába.
- Csukjuk be a kukát.
- Harapjunk bele a barack egyik felébe.
- Üljünk le.
- Rágcsáljunk.
- Álljunk fel, közben együk meg a barack már megkezdett felének a másik felét.
- Sétáljunk a konyha egyik végéből a másikba.
- Látványosan harapjuk le a megmaradt fél barack felét.
- Megint üljünk le.
- Álljunk fel.
- Együk meg a barack utolsó darabját.
- Sétáljunk a mosogatóig.
- Nyissuk meg a vizet.
- Mossunk kezet
- Zárjuk el a csapot
- Sétáljunk vissza a szobánkba.
- Útközben kapcsoljuk le az összes lámpát.
- Éljünk tovább boldogan.
1 Az első és legfontosabb lépés. Ha nem várunk eleget vagy netalán túl sokat várunk, oda az összes móka.
2 Mert ott tartjuk a sárgabarackot, ugyebár.
3 Ez azért fontos, hogy elkerüljük a kislábujjunk és a goromba bútorok közti kellemetlen találkozásokat.
4 Mert ott tartjuk a sárgabarackot, ugyebár. Ha nincs ott semmiféle sárgabarack, akkor nézzünk körül a konyha többi pontján. Ha találunk valahol sárgabarackot, térjünk el a további pontok precíz betartásától, és hagyatkozzunk fantáziánkra. Ha nincs sárgabarack, akkor essünk mély, nagyon-nagyon mély letargiába.
6 Ezt nagyon óvatosan végezzük el! Inkább ne is gondoljunk bele, miféle veszélyekkel járhat ez a művelet.
7 Igen, ilyen időjárási körülmények között ez mindenképpen fontos.
8 Vigyázzunk, nehogy közben baja essen!
9 Ne együk meg. Nem egészséges, és még csak nem is igazán finom.
11 Újabb fontos pont. Csak egy kicsin múljon, de a barackmag essen a földre! Ez iszonyúan fontos.
12 Óvatosan, nehogy közben fejjel előre a kukába essünk.
13 Vagy ültessük el.
15 Hmm, itt érkezünk el a legjobb részhez. Hunyjuk be a szemünket, és élvezzük!
16 Csak csüccs. Kész.
27 Ennek gazdasági okai vannak.
28 Ez a pont hanyagolható, amennyiben a konyhában alvók népes táborába tartozunk.
29 Szintén gazdasági okok. Hát igen.
30 Tudva, milyen remekül tudunk sárgabarackot enni.
2 komment
Címkék: sárgabarack
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.