1. Várjunk éjfélig. 
    2. Sétáljunk le a konyhába.
    3. Útközben kapcsoljunk fel minden villanyt.
    4. Nyissuk ki a hűtőszekrényt.
    5. Tapicskoljuk végig az összes barackot, majd válasszuk ki a legfinomabbat.
    6. Vegyük ki a barackot a hűtőből.
    7. Csukjuk be a hűtőt.
    8. Óvatosan válasszuk szét a barack két felét.
    9. Szedjük ki a magot.
    10. Nyissuk ki a szemetest.
    11. Próbáljuk meg beledobni a magot, de ne találjuk el.
    12. Hajoljunk le, és vegyük fel a magot.
    13. Dobjuk a magot a kukába.
    14. Csukjuk be a kukát.
    15. Harapjunk bele a barack egyik felébe.
    16. Üljünk le.
    17. Rágcsáljunk.
    18. Álljunk fel, közben együk meg a barack már megkezdett felének a másik felét.
    19. Sétáljunk a konyha egyik végéből a másikba.
    20. Látványosan harapjuk le a megmaradt fél barack felét.
    21. Megint üljünk le.
    22. Álljunk fel.
    23. Együk meg a barack utolsó darabját.
    24. Sétáljunk a mosogatóig.
    25. Nyissuk meg a vizet.
    26. Mossunk kezet
    27. Zárjuk el a csapot
    28. Sétáljunk vissza a szobánkba.
    29. Útközben kapcsoljuk le az összes lámpát.
    30. Éljünk tovább boldogan.

 

 

 

 

1 Az első és legfontosabb lépés. Ha nem várunk eleget vagy netalán túl sokat várunk, oda az összes móka.

2 Mert ott tartjuk a sárgabarackot, ugyebár.

3 Ez azért fontos, hogy elkerüljük a kislábujjunk és a goromba bútorok közti kellemetlen találkozásokat.

4 Mert ott tartjuk a sárgabarackot, ugyebár. Ha nincs ott semmiféle sárgabarack, akkor nézzünk körül a konyha többi pontján. Ha találunk valahol sárgabarackot, térjünk el a további pontok precíz betartásától, és hagyatkozzunk fantáziánkra. Ha nincs sárgabarack, akkor essünk mély, nagyon-nagyon mély letargiába.

5 Ha nem tudjuk holmi tapicskolással kiválasztani a legfinomabb barackot, akár fel is adhatjuk a dolgot.

6 Ezt nagyon óvatosan végezzük el! Inkább ne is gondoljunk bele, miféle veszélyekkel járhat ez a művelet.

7 Igen, ilyen időjárási körülmények között ez mindenképpen fontos.

8 Vigyázzunk, nehogy közben baja essen!

9 Ne együk meg. Nem egészséges, és még csak nem is igazán finom.

11 Újabb fontos pont. Csak egy kicsin múljon, de a barackmag essen a földre! Ez iszonyúan fontos.

12 Óvatosan, nehogy közben fejjel előre a kukába essünk.

13 Vagy ültessük el.

15 Hmm, itt érkezünk el a legjobb részhez. Hunyjuk be a szemünket, és élvezzük!

16 Csak csüccs. Kész.

17 A barack rágcsálásának nagyon sokféle módja van. Kísérletezzünk, hogy számunkra melyik a legideálisabb!

18 A sárgabarackevés közben végzett mozdulatoknak kiemelkedő szerepük van a sárgabarackevés-kultúrában. Ha elsőre nem sikerül kielégítően, nézzünk utána egy szakkönyvben!

27 Ennek gazdasági okai vannak.

28 Ez a pont hanyagolható, amennyiben a konyhában alvók népes táborába tartozunk.

29 Szintén gazdasági okok. Hát igen.

30 Tudva, milyen remekül tudunk sárgabarackot enni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://catherinedenoir.blog.hu/api/trackback/id/tr875373979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

instantpipacs 2013.07.24. 15:30:15

a barackot meg kell mosni!

Catherine De Noir 2013.08.02. 23:43:35

És ha már megmostam, mielőtt betettem a hűtőbe?
süti beállítások módosítása